Kristoffer Aga
Til daglig Head of Wine and Beverage at Renaa Restauranter og restaurantsjef på RE-NAA. Kristoffer har vært med fra starten på eventyret RE-NAA 2.0 i 2019. Utdannet vinkelner på NSU i Bergen i 2014 (beste smaker i kullet sitt), faglært servitør siden 2013, utdannet øl-kelner og sake-sommelier. Har med seg førsteplass i NM Junior Wine Award 2016, 2 gull NM servitør 2017/18, sølv Nordisk 2019, Årets Sommelier 2 år på rad, bronse og sølv i sommelier-NM 21 og 22.
Som restaurantsjef på RE-NAA har han vunnet beste vinpakke 2 år på rad. Erfaring fra Geranium, Happolati og mester og restaurantsjef på Colonialen i Bergen.
Kristoffer har god gjennomføringsevne og sikrer alltid kvalitet i alle ledd. Serviceminded med god bredde og dybde-kunnskap om vin og drikke generelt.
Recent Comments