Meny
Menyen varierer daglig ut fra de beste tilgjengelige råvarene. RE-NAA tilbyr en sjømat-basert tasting meny.
Fokuset er de beste råvarer fra sjøen, fjorden, skogen og fra fjellet rundt vår fruktbare region.
Drikkemeny er valgt med omhu av våre dyktige vinkelnere, og gir en ekstra dimensjon til maten vår. Totalen skal gi en unik reise hos oss uansett anledning.
Meny ”En smak av RE-NAA” – 4500kr
Unique & Honest Vinmeny – 2500kr
Fine & Classic Vinmeny – 6500kr
Alkoholfri Drikkemeny – 1500kr
* Vi kan dessverre ikke tilby vegetaralternativer i vintersesongen.
Fokus på ekte og naturlige råvarer
Sven Erik Renaa
Prisbelønt norsk toppkokk, født i Trøndelag – dog med italiensk far. Han startet sin kjøkkenkarriere ved Britannia Hotel, der moren også jobbet. Deretter flyttet han til Oslo, var en tid ansatt ved Annen Etage, så ved steder som Bærums Verk og Millenium før han dro til New York City, Park Avenue Café og David Burke.
Etter New York gikk turen tilbake til Oslo, hvor Sven Erik var kjøkkensjef ved Brasserie Hansken i 3 år, for deretter å være kjøkkensjef under oppstarten av Oro bar og restaurant med Terje Ness.
Så flyttet han til Stavanger og Gastronomisk Institutt, hvor han var med i 8 år, før han (endelig!) startet opp Renaa Restauranter.
Intimt, nært, varmt og personlig
Our motivation “Perfect simplified” helps to craft meaningful experiences for the people around us. This mission inspires us to jump out of bed each day and guides every aspect of what we do.
Norbøgata 8
N-4006 Stavanger
Se kart
T: +47 92 21 01 13
E: post@restaurantrenaa.no
Reserver bord
T: +47 92 21 01 13
E: post@restaurantrenaa.no
Reserver bord
Åpningstider:
Onsdag til lørdag
fra kl. 17.30
Recent Comments